Web Analytics Made Easy - Statcounter

تغییر رویکرد شرکت اپل در مورد تنظیمات حریم خصوصی به چالش عمده‌ای میان غول‌های شبکه اجتماعی تبدیل شده است. خبرگزاری میزان – چالش میان شبکه‎های اجتماعی در پی تصمیم شرکت «اپل» مبنی بر ایجاد تغییر در تنظیمات حریم خصوصی کاربران «آی اُ اس»، وارد مرحله جدیدی شده و کار به تهدید کاربران کشیده است.   به گزارش پایگاه «وِرج»، فیس‌بوک و اینستاگرام برای مقابله با تغییرات حریم خصوصی توسط «اپل»، روش‌های مخاطره آمیز جدیدی را در دستور کار خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این ۲ شبکه اجتماعی به کاربران «آی اُ اس»، گفته‎اند در صورتی که با ردیابی توسط فیس‌بوک و اینستاگرام موافقت کنند امکان استفاده رایگان از این ۲ برنامه را خواهند داشت.   در واقع فیس‌بوک و اینستاگرام، رایگان ماندن برنامه‌های خود را برای کاربران «آی اُ اس»، مشروط به موافقت آن‌ها با جمع آوری اطلاعاتشان توسط این دو شبکه اجتماعی و دیگر سایت‌ها کردند. بیشتر بخوانید: دعوای اپل و فیسبوک بر سر حریم خصوصی کاربران بالا گرفت سرقت اطلاعات فیس‌بوک و خطرات آن برای کاربران به روزرسانی جدید «آی اُ اس»، تنظیمات جدیدی در مورد حریم خصوصی ارائه داده که به کاربر امکان می‌دهد از ردیابی خودداری کند.   براساس رویکرد جدید شرکت «اپل»، اطلاعات کاربران برای تبلیغات یا به اشتراک گذاشتن با سایر شرکت‌ها ممکن نخواهد بود و در نسخه‌های «آی اُ اس ۱۴» و «آی اُ اس ۱۵»، برای جمع آوری اطلاعات کاربران باید از آن‌ها اجازه گرفته شود.   فیس‌بوک منتقد جدی به روز رسانی تنظیمات حریم خصوصی «اپل» است و می‎گوید این به روزرسانی به مشاغل کوچک آسیب می‌زند.   البته به نظر می‌رسد تاکتیکی که فیس‌بوک و اینستاگرام در پیش گرفته‎اند با شعار رایگان بودن و رایگان ماندن فیس‌بوک مغایرت دارد.   «مارک زاکربرگ»، مدیرعامل فیس‌بوک، در سال ۲۰۱۸ در کنگره آمریکا گفته بود که همیشه‌ نسخه‌ای رایگان از فیس‌بوک وجود خواهد داشت.   «اپل» به درخواست اظهارنظر در مورد اقدام فیس‌بوک و اینستاگرام پاسخ نداده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل فیس‌بوک اپل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فیس بوک حوادث بین الملل فیس بوک اپل فیس بوک و اینستاگرام حریم خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • دلیل دعوای صلاح و کلوپ این اتفاق بود
  • دعوای لفظی محمد صلاح و کلوپ پیش از ورود ستاره به زمین | تلاش هم تیمی ها برای آرام کردن اوضاع | ویدئو
  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • خلجی: ادعای دروغین آزادی بیان دانشگاه در غرب، رسوا شده است
  • خلجی: ادعای دروغین حفظ حریم دانشگاه در غرب، رسوا شده است
  • رقابت ۵۲ هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان‌غربی