Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم گفت: بر اساس قانون، وظیفه سنجش و پذیرش دانشجویان در تمام دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه آزاد برعهده سازمان سنجش است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز نشست خبری منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با خبرنگاران و اصحاب رسانه در باغ موزه نگارستان برگزار شد.
در این نشست غلامی بیان کرد: نگاه‌هایی که به منابع اطلاعاتی معطوف است، باید مبتنی بر اهداف هر مجموعه باشد به خصوص در ایران که قطعا سیاست‌ها و برنامه‌های ویژه مبتنی بر نگاه اسلامی را در مدیریت مجموعه خود داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم ادامه داد: جریان اطلاعات در مجموعه درونی یک نظام یک بخش و انتقال اطلاعات و اشتراک گذاری آن‌ها بحث دیگری است که باید به متخصصان آن سپرده شود وظیفه ما تولید و انتشار اطلاعات و تعیین و تشخیص مخاطبان همراه با برنامه ریزی برای اثرگذاری مطلوب است.
وی بیان کرد: اطلاع رسانی با ظرافت و دقت بسیار مسئولیت افراد را حساس‌تر می‌کند در فضای جهانی امروز با بسیاری از بی اخلاقی‌ها روبه رو هستیم، چون سیاست‌های خاصی را در نیت خود دارند که به هدف برسانند، اما برای ما اخلاق حرفه‌ای مد نظر است.
غلامی بیان کرد: وزارت علوم مجموعه اصلی علمی کشور را مدیریت و هدایت می‌کند در ذیل وزارت عتف دانشگاه‌ها همراه با شعبه‌های آن‌ها مراکز رشد پژوهشکده‌های تخصصی پارک‌های علم و فناوری و ... فعالیت‌های خاصی را پیگیری می‌کنند و هر کدام به نوبه خود در این خانواده بزرگ نقشی دارند تاثیرگذاری این خانواده در هر جامعه‌ای اساسی و بنیادی است لذا آموزش نیروی انسانی متخصص و کارشناس و انجام تحقیقات مورد نیاز برای توسعه و انتقال دانش به سطح جامعه را این خانواده انجام می‌دهند.
وزیر علوم اظهار داشت: کشور ما در بحث تربیت نیروی انسانی متخصص در دوره بعد از پیروزی انقلاب وظایف خود را به خوبی انجام داده است امروزه تمام نیاز تخصصی نیروی انسانی کشور را خودمان تربیت می‌کنیم و اگر تعداد محدودی از نیرو‌ها به خارج از کشور اعزام می‌شوند همگی با برنامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.
وی ادامه داد: این خانواده با رویکرد‌های علمی و حضور در لبه‌های علم جدید و به روز بودن توانسته ایران را در کنار کشور‌های توسعه یافته قرار دهد همان طور که رتبه ایران در بین کشور‌های جهانی به خوبی نشان می‌دهد که کشور ما حرف‌های زیادی را برای گفتن دارد.
غلامی با اشاره به ۱۹۶ مرکز رشد و ۴۳ پارک علمی و فناوری در کشور عنوان کرد: قطعا انتظار معجزه نداریم، اما آنچه که تاکنون در صحنه علمی و فناورانه کشور اتفاق افتاده است جریانی روبه رشد است.
وزیر علوم تصریح کرد: در مسیر انتقال دانش به سطح جامعه کار‌های مختلفی صورت گرفته که از جمله آن‌ها می‌توان به توجه بیشتر به تحقیقات کاربردی اشاره کرد که در این راستا تمامی تلاش خود را انجام داده ایم تا اگر در مواردی نیاز است به پژوهشگران، اساتید یا دانشجویان امتیازی داده شود این خدمت صورت گیرد. همچنین در حوزه ارتباط با صنعت فعالیت‌های خوبی از سال گذشته شروع کرده ایم که هم چنان ادامه دارند و قرارداد‌های متنوعی را قرار است با وزارت خانه‌ها و سازمان‌های سراسر کشور داشته باشیم.
غلامی گفت: تلاش داریم مسیر جامعه علمی کشور ضمن حفظ جایگاه برتر خود در جامعه علمی دنیا بخش قابل توجهی از خدمات علمی مورد نیاز جامعه را نیز انجام دهد زمینه‌های مختلفی هم، چون آیین نامه ها، دستورالعمل ها، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی به تدریج در حال انجام است و در بحث آموزش نیروی انسانی تلاش داریم اولا آموزش‌های مبتنی بر نیاز‌های کارشناسی نیروی انسانی کشور را انجام دهیم.
هنوز حکم انفصال هیچ رئیس دانشگاهی اجرا نشده است
وزیر علوم درباره اخبار منتشر شده از حکم انفصال تعدادی از روسای دانشگاه‌های کشور بیان کرد: در بحث پذیرش و جذب اعضای هیئت علمی بورسیه‌ها در ابتدای بورسیه شدن مطابق با آیین نامه صلاحیت‌های آموزشی شان بررسی می‌شود و طبیعی است که دانشگاه‌ها در فرآیند به کارگیری آن‌ها در سال‌های مختلف ارزیابی‌های علمی خاص را انجام دهند.
وی ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در این راستا مصوبه‌ای دارد که سازمان‌های مختلف در مسائل علمی مربوط به دانشگاه‌ها نباید ورود پیدا کنند.
غلامی اظهار داشت: بعضی افراد بورسیه در قرارداد بورس شان محلی برای خدمت عنوان می‌شود، اما آن‌ها اصرار به ورود به دانشگاه دیگری را داشته اند اختلاف نظری بین دیوان عدالت اداری و دانشگاه وجود داشت که باید مطابق آیین نامه رفتار می‌شد.
به گفته وزیر علوم در حال حاضر حکم هیچ رئیس دانشگاهی اجرا نشده است.
وی گفت: در آزمون سراسری تعدادی از رشته‌ها مثل تجربی و در تعدادی از دانشگاه‌ها صندلی‌ها پر متقاضی هستند و با تراکم استقبال داوطلبان مواجه هستیم که مجموعا ۱۵ درصد ورودی‌های دانشگاه‌ها را به خود اختصاص می‌دهند، اما در ۸۵ درصد مابقی صندلی به اندازه تمامی داوطلبان در دانشگاه وجود دارد.
وزیر علوم درباره برداشتن دیوار‌های دانشگاه‌ها گفت: دیوار بین جامعه و دانشگاهیان باید برداشته شود و هر کسی بتواند از دانشگاه‌ها کمک بگیرد در پی این اتفاق می‌توان دیوار‌های فیزیکی را نیز برداشت که البته ضرورت‌های خاص خود را می‌طلبد.
غلامی در پاسخ به این سوال که آیا قصد ورود مجدد به صفحه اینستاگرام را دارد یا خیر عنوان کرد: فعلا برنامه‌ای برای ورود به این صفحه مجازی ندارم و امیدوارم در رسانه یا فضا‌های دیگر بتوانیم تعامل با جامعه دانشگاهی را ادامه دهیم.
وی درباره سپردن بحث سنجش و پذیرش داوطلبان دانشگاه آزاد به سازمان سنجش بیان کرد: بر اساس قانون، وظیفه سنجش و پذیرش برعهده سازمان سنجش است که این قانون لازم الاجراست. به دلایل مختلفی دانشگاه آزاد در سال‌های اخیر بخشی از این فرآیند را خود انجام می‌داد لذا در همین آزمون امسال هماهنگ شد تا دانشگاه آزاد نیز از فرآیند سنجش پیگیری کند امیدواریم این فرآیند با دقت و بهتر از سال‌های گذشته اتفاق افتد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر علوم سنجش اینستاگرام غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در مناطق سیل زده

جواد قناعت اظهار داشت: با پیگیری تلفنی صورت گرفته از طریق رئیس سازمان سنجش کشور قرار شد برای داوطلبان بازمانده از سیل در زیرکوه تصمیم جدید اتخاذ شده و مساعدت لازم صورت گیرد.

به گزارش تسنیم، وی درباره پیگیری انجام شده برای بازماندگان از کنکور در شهرستان مرزی زیرکوه به دلیل وقوع سیل افزود: امروز برگزاری کنکور سراسری را در سطح کشور داشتیم و چندین مسیر اصلی و فرعی شهرستان زیرکوه به دلیل شدت بارندگی و سیلاب مسدود شد و برخی از داوطلبان کنکور به محل حوزه‌های آزمون نرسیدند.

وی افزود: این موضوع نگرانی‌هایی برای خود داوطلبان و والدین آنان ایجاد کرده، لذا طی تماس تلفنی با دکتر پورعباس، رئیس سازمان سنجش کشور، اوضاع امروز شهرستان زیرکوه تشریح شد تا برای داوطلبان چاره‌اندیشی صورت گیرد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در این تماس تلفنی، قرار شد برای دانش آموزانی که به دلیل وقوع سیل و مسدودی راه‌ها به حوزه‌های آزمون نرسیدند مساعدت لازم و تصمیم گیری جدیدی صورت بگیرد تا این بزرگواران از نگرانی دربیایند.

قناعت بیان کرد: با این وجود اگر دانش آموزی نتوانسته به کنکنور برسد نگران نباشد، جبران خواهد شد و تصمیم خوب و جدیدی را سازمان سنجش کشور برای آن‌ها خواهد گرفت.

وی با اشاره به بارش‌های رگباری و سیل آسا در خراسان جنوبی، گفت: تمام دستگاه‌های متولی و تیم‌های امدادی در سطح استان در حالت آماده باش هستند تا کمترین آسیب ناشی از سیل به مردم برسد.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • داوطلبان کنکور مردادماه منتظر نتایج باشند
  • رئیس سازمان سنجش: داوطلبان متخلف بین یک تا ۱۰ سال از تحصیل محروم می شوند
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پایان آزمون سراسری با رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی
  • تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در مناطق سیل زده
  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد