Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آمارها می‌گویند: «به‌طور روزانه بیش از ٢٠‌میلیون کاربر ایرانی زمانی از وقت خود را در شبکه ‌مجازی اینستاگرام سپری ‌می‌کنند. این آمارها با توجه به تعداد دانلودهای اینستاگرام در کافه‌‌بازار، گوگل‌پلی و اَپ‌‌اِستور و دیگر مارکت‌ها رقم بالایی است؛ رقمی که پیشنهاد وسوسه‌کننده‌ای ‌برای حضور و فعالیت افراد در این شبکه اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران هم شرایط پیچیده خودش برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی را دارد و همان‌طور که درجریان هستید، فیس‌بوک و توییتر در کشور فیلتر هستند اما اینستاگرام تنها شبکه‌ اجتماعی محبوبی است که در کشور فیلتر نیست.

همه این موضوعات دلیلی شده تا ایرانی‌‌ها با هر سن‌و‌سال و سلیقه‌ای وارد این شبکه اجتماعی شوند. با وجود این‌که هنرمندان، ورزشکاران، سیاسیون و مجریان تبلیغاتی در ورود به این شبکه پیشگام‌تر بودند اما دایره ورود به شبکه را باید نامحدودتر از چند قشر از آن دانست.

بیشتر بخوانید: سودجویی پزشکان با انتشار تصاویر برهنه بیماران/ دلیل عدم نظارت بر تبلیغات در اینستاگرام چیست؟

نکته جالب استقبال روحانیون جوان از این فضای اجتماعی است؛ حالا روحانیون نیز به این عرصه ورود پیدا کردند. سیدحسن آقامیری، محمدرضا زائری، محمدعلی آهنگران و... از جمله روحانیونی هستند که به صورت فعال در این شبکه اجتماعی حضور دارند. حضوری که با استقبال کاربران همراه شده است.

پا‌منبری‌های اینستاگرام
پای «پامنبری‌ها» به فضای مجازی هم باز شد! «پامنبری‌» اصطلاحی است میان بچه‌ هیأتی‌ها و مسجدی‌‌ها. پامنبری به طرفداران ‌پروپاقرص و شاگردان خطیب و واعظان گفته می‌شود که در منبرهای این بزرگان حاضر هستند، اما طرفداران این روحانیون را نباید تنها محدود به پای منبرهای آنان دانست. کاربران بسیاری در فضای مجازی هر روز این روحانیون را در شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند.

پیشینه‌ای به نام «تلویزیون»
ورود روحانیت به رسانه‌ها را اگرچه پیش از انقلاب در رسانه‌ها مکتوب شاهد بودیم، اما بی‌شک انقلاب اسلامی را باید فرصتی طلایی برای ورود روحانیون به دنیای رسانه‌ها و مهمتر از همه تلویزیون عنوان کرد. نخستین حضور روحانیت در قاب تلویزیون با درس‌هاي «با قرآن در صحنه» آيت‌الله طالقاني شروع شد و بعد از آن، عملا برنامه‌هاي دینی به‌عنوان یک بخش ثابت در سیمای جمهوری اسلامی تعریف شد.

قرائتی روحانی شماره یک سیما

بی‌شک باید محسن قرائتی را مرد شماره یک سیما عنوان کرد. قرائتی پر‌وپاقرص‌ترین روحانی در صداوسیما بوده که بیشتر محبوبیت و ماندگاری را در این رسانه داشته است.
حجت‌الاسلام راستگو، مرحوم حسینی اخلاق در خانواده هم از مهمترین روحانی‌های سیما در دهه٦٠ و ٧٠ به شمار می‌آمدند، اما با ورود به دهه٨٠ برنامه‌های تبلیغی تلویزیون هم در موضوع و هم در فرم با تغییراتی همراه شد. روحانیون ثابت جای خود را به روحانیون میهمان دادند و این دلیلی شد برای ورود روحانیون بیشتری به تلویزیون.

کوچ از رسانه ملی به فضای مجازی
اما با ورود به دهه٩٠؛ فضای مجازی هم به‌عنوان یک رسانه پرطرفدار در کشور وارد عرصه رقابت با تلویزیون شد. دورانی که تلویزیون بیش از هر دوره‌ای متهم به نگاه غیرحرفه‌ای و جناحی شده است. این نقد در انتخاب روحانیون در برنامه دینی نیز وارد بود. برنامه پرطرفدار روحانیون محبوب تلویزیون مانند حجت‌الاسلام نقویان، زائری و دهنوی کم‌کم حذف شد یا با کارشناسان دیگر دینی روی آنتن می‌رود. موضوعی که شاید باعث شد پای منبری‌های محبوب این روحانیون از تلویزیون ناامید شوند و شاهد ورود بیشتر آنان به شبکه‌های اجتماعی باشیم.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

با روحانیون پرطرفدار اینستاگرام و تلویزیون بیشتر آشنا شویم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۹۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌های گذشته اختلاف بین باشگاه تراکتور و چند برنامه تلویزیونی در شبکه استانی تبریز موسوم به تلویزیون سهند، بالا گرفته و حالا باشگاه تراکتور پاسخ این تلویزیون را داده و مدعی شده باتوجه به اینکه این شبکه در مورد سه مسئله «کیفیت پخش بازی‌های تراکتور، حق پخش تلویزیونی و پخش سراسری بازی‌های تراکتور» تلاش و پیگیری انجام نداده، نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای این تیم باشد.

بیانیه تراکتور را بخوانید:

تراکتور ایامی سخت و گذری دشوار را گذراند و طبیعی است که همراه بودن مدعیان دلسوزی، در این مقاطع عیان می‌شوند. با عِلم به انتقاد‌ها و گلایه‌های به حقی که از سوی هواداران، رسانه‌ها و صفحات مجازی مطرح شد، باشگاه تراکتور همواره در مقابل تمامی آنان سر به احترام خم می‌کند؛ امّا رویکرد و رفتار رسانه ملی (شعبه استانی) تأسف‌بار است.

سال‌هاست که حربه موج‌سواری برای بالا رفتن از دیوار هواداران پرشمار تراکتور دیگر کارساز نیست و بهتر است که عزیزان رسانه ملی (شعبه استانی) راه دیگری را برای پوشش ضعف‌های خود برگزینند.

مطالبه‌گری صرفاً به شعار نیست که عزیزان با دستاویز قرار دادن آن، از مسئولیت و تعهد بگریزند! حال که رسانه ملی (شعبه استانی) با دستاویز قرار دادن مطالبه هواداران و از راه نخ نمای مزه پراکنی مجریان و گزارشگران که صرفاً با تقلید کورکورانه‌ای از همتایان خود در رسانه ملی (شعبه مرکزی) کمر به تضعیف باشگاه تراکتور بسته‌اند، یکبار برای همیشه به سه مطالبه دیرین و مشترک باشگاه و هواداران تراکتور از رسانه ملی پاسخی روشن دهند!

- چه زمانی کیفیت پخش بازی‌های خانگی تراکتور، حداقل به سطح شعبه مرکز خواهد رسید و هواداران پیگیری بازی از طریق پخش زنده یک شبکه اجتماعی را به تماشای آن از شبکه سهند ترجیح نخواهند داد؟

- چرا بازی‌های تراکتور که هواداران فراوانی در اقصی نقاط کشور و دنیا دارد و به استناد آمار‌های بین‌المللی جزو پُر هوادارترین تیم‌های آسیا است، از شبکه سراسری پخش نمی‌شود تا اکثریت آنان از تماشای بازی تیم محبوب‌شان محروم نباشند؟

- و در نهایت مسئله حق پخش باشگاه‌ها چه زمانی حل خواهد شد؟ عایدی و درآمدی که بابت تبلیغات قبل و بعد از مسابقه فوتبال دریافت می‌کنید، کجاست؟ مگر روال آن نیست که ابتدا «حق» محقق گردد و سپس «مطالبه‌گری» صورت گیرد؟

چنین به نظر می‌رسد که رسانه شما بهترین دفاع را در حمله می‌بیند و با بهره‌گیری از عنوان نماینده افکار عمومی، در پی ورود به جزیی‌ترین تصمیمات باشگاه‌ها بوده و به بیانی سعی در پاکسازی از پایین دست دارد؛ از جمله این موارد، شفاف‌سازی در خصوص مسئله حق پخش است که طی سالیان متمادی ناقض اصول حرفه‌ای فوتبال کشورمان و همچنین موضوع بهبود کیفیت پخش مسابقات که عامل سرافکندگی است، اشاره کرد.

باشگاه تراکتور به پشتوانه هواداران میلیونی خود، رسانه‌ای فراگیرتر و پُرمخاطب‌تر در اختیار دارد و همه ما با هواداران زندگی می‌کنیم و در همین راستا کاملاً به مطالبه آنان آگاهیم و باور داریم انتقاد و خواسته هواداران همواره حق مطلق است و ما به عنوان خادم، اهتمام بی‌دریغ در جهت بهبود شرایط موجود و برآورده ساختن خواسته هواداران در تمامی زمینه‌ها به کار خواهیم گرفت.

در پایان از مسئولان دور اندیش رسانه ملی دعوت می‌کنیم که ضمن جلوگیری از ماهیگیری برخی مجریان و گزارشگرانش از آب گِل‌آلود، در رسیدن به آنچه که شایسته و مطلوب هواداران و باشگاه بزرگ تراکتور است، اهتمام ورزند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست