Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@16:06:41 GMT

ورود وزیراقتصاد به اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۶۰۸۴۱

ورود وزیراقتصاد به اینستاگرام

وزیر اقتصاد در صفحه اینستاگرام خود نوشت:« دولت پشت درهای بسته و بی‌توجه به منافع و نظرات صاحبان کسب وکار تصمیم نمی‌گیرد.»

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین،مسعود کرباسیان که با دو پست به صورت رسمی به اینستاگرام وارد شده،در پست اول خود با اشاره به جلسه هفته گذشته با مدیران مسئول رسانه های مکتوب نوشت:

«ابتدای هفته پای حرف مدیران مسئول رسانه‌ها نشستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه براینکه نکات آگاهی بخشی داشتند، متوجه شدم که این ارکان اساسی اطلاع رسانی به مردم می‌توانند بیش از گذشته در جریان امور قرار گیرند و باید منابع تحلیلی و آماری در اختیارشان گذاشته شود. آنها همانطور که از رکن چهارم دموکراسی انتظار می‌رود، حساس و ریزبین هستند و سخت قانع می‌شوند.

این هم از ویژگی رسانه حرفه‌ای است که به سادگی حرفهای مدیران را نپذیرند و با آنها چالش کنند که از دل این انتقادهاست که راهبرد بیرون می‌آید. خوشبختانه درنشست با مدیران رسانه‌ها کار چنان پیش رفت که مجبور شدم برخی از معاونان وزارت‌خانه را به جلسه دعوت کنم تا با دقت، متکی به آمار و مبتنی برمنطق به سوالات آنها پاسخ دهند و بحث را آنقدر پیش برند که طرفین قانع شوند.

در جلسه تاکید کردم دولت معتقد است اتفاقی که در بازار ارز رخ داده نباید کلیت زندگی مردم را متاثر سازد و به مدیران رسانه‌ها نیز همین باور را انتقال دادم. افزایش قیمت کالاهای مصرفی با توجه به تدبیر دولت، محلی از اعتنا ندارد و شهروندان نباید نگران آینده قیمت‌ها باشند.
خوشحالم که نشست با رسانه‌ها و پس از آن دیدار با نمایندگان مجلس باردیگر موجب مرور اتفاقات اخیر شد و نشان داد که باید امیدوار بود. چرا؟ از دل همین بحران ارزی بود که کشور به سازوکاری شفاف، کارشناسی و ضدفساد برای مبارزه با پولشویی دست یافت و از لابه‌لای همین مجادلات ارزی بود که فرآیند ورود و خروج سرمایه به کشور ساماندهی شد.

امید یعنی اینکه از میان جنجال‌های ارزی راهکاری بدست آمد تا فرآیند قاچاق در کشور دشوار شود و اما از همه مهمتر اینکه موضوع ارز به دستمایه‌ای تبدیل شد تا بازهم وحدت نظر، وفاق و استفاده از نظرات خبرگان و اهل فن در نظام تصمیم‌گیری و اجرایی کشور معنا یابد.

دولت اثبات کرده که واقع‌گراست و اصالت را به باور «حکمرانی خوب» و در خدمت پیشرفت کشور می‌دهد. در جلسه با نمایندگان مجلس به آنها اطمینان دادم که اولا رفتارهای دولت دفعتی و واکنشی نیست. قوه مجریه خود را مقهور تحولات پیرامونی نمی‌داند و با تمام توان سعی در هدایت روندها دارد و دقیقا این همان خواسته بحق بخش‌خصوصی از ماست.

نکته قابل توجه اینکه در دل ماجرای نرخ ارز، دولت یکبار دیگر تعهدش بر استفاده از نظر ذی‌نفعان درفرآیندهای تصمیم‌گیری را اثبات کرد. گواه صداقت این ادعا نیز اقتصاددانان، بخش خصوصی و نمایندگان مجلس‌اند که در جریان تحولات اخیربارها مورد مشورت قرار گرفتند. قطعا آنچه رخ داده هنوز هم جای نقد و بررسی دارد.»

دولت تجارت را گرامی می‌دارد

او در پست دیگری با اشاره به سفر آخر هفته خود به کرمان نوشت:«مگر نه اینکه یک رسالت ما یافتن امید و دیدن نکات مثبت از دل تمام بحران‌هاست. بنابراین هدف مهمی محقق شده که دولت پشت درهای بسته و بی‌توجه به منافع و نظرات صاحبان کسب وکار تصمیم نمی‌گیرد.
پایان هفته با سفر به کرمان همزمان شد؛ استانی که اقتصاد مقاومتی به صورت پایلوت در آن اجرا میشود و چه اتفاق قابل تقدیری که ناظر این فرآیند بخش خصوصی است. اما جالب است که مطالعه قدیمی در کرمان برایم معنا شد. چند سال قبل کتاب " در جست وجوی خوشبختی" اثر بیل برایسون را خواندم. نویسنده به کارخانه های صنعتی سرمی زد و رازهای ارتباط میان شخصیت افراد و کارشان را کشف می کرد. مثل اینکه تفاوت محیط کار و اخلاق یک مدیر کارخانه شکلات سازی و مدیر کارخانه فولاد چیست. کتاب سراسر کشف بود.

در سفر کرمان بازهم سراغ بازدید کارخانه های صنعتی رفتیم و ناخودآگاه با همان زاویه دید، پیرامون را جستم. کرمانی ها مثل همه مردم کویری آرام، سربه زیر، جسور و بی اندازه با انگیزه کار می کنند و کمتر ادعا دارند. واقعیت این است که این کارآفرینان مهجور هیچ نمی خواهند به غیر از اینکه دولت باثبات، ضد فساد و در خدمت کسب وکار باشد.

کارآفرین و کارگر کرمانی هم با آن دست های تفت دیده در آفتاب سوزان کویر امیدوارانه و قانع کار می کند. امیدوارم، امیدهایشان زنده بماند. آنها لذت تماشای کار و تلاش و چرخیدن چرخ های کارخانه ها را به ما هدیه دادند. کیفیت کالای ایرانی را همه باهم باید بالاببریم: دولت کارش حمایت و تسهیل است، کارآفرین سخت کوشی و نوآوری و مردم هم قطعا با تعصب خرید می کنند.

 هفته آینده جلسات با بخش خصوصی ادامه می یابد و آنها نیز باید اطمینان داشته باشند که دولت تجارت را گرامی می دارد، تولید را حمایت می کند و با تمام توان در خدمت کارآفرینان ملی است. نگرانی درمورد آینده ارز هم از میان می‌رود و ثبات در فرآیندها جایش را به این چالش‌های کوتاه مدت می‌دهد. 
ما خود را برای اصلاحات جدی در ساختار اقتصاد ایران آماده می‌کنیم و اکنون درس تفاهم و تعامل را یکبار دوره کردیم.»

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کارآفرینی مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد بازار ارز نوسانات ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی،سیاست حمایت دولت از تولید را سبب تمجید رهبر انقلاب از دولتمردان و خوب شدن حال کارگران عنوان کرد و گفت: دولت با ابتکار عمل خود بیش از ۸ هزار واحد و کارخانه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداند.

ذبیح الله اعظمی ساردویی در گفت و گو با ایرنا درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران و اشاره ایشان به احیای هزاران کارگاه تعطیل‌شده یا نیمه تعطیل از سوی دولت سیزدهم گفت: یکی از اولویت‌های دولت از همان ابتدا، حمایت از مردم در تمام بخش‌ها بود که در عمل آنرا اثبات کرد تا حال کارگران در این دولت خوب شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در دولت گذشته به دلیل شرایط تحریمی، کرونا و ضعف مدیریتی، بیشتر کارگاه‌های تولیدی و حتی کارخانه‌های مهم تعطیل شدند اما دولت سیزدهم با ابتکار عملی که مسوولان آن تعریف کردند، بیش از ۸ هزار واحد و کارخانه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداند و در عمل بسیاری از کارگرانی که بیکار شده بودند به اشتغال قبلی خود بازگشته و همچنین ۱۹۱ هزار شغل جدید ایجاد شد.

ساردویی با بیان اینکه توجه دولت به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان به رونق اقتصاد کمک شایانی کرد، یادآور شد: ۵ هزار شرکت دانش بنیان در ابتدای دولت سیزدهم فعالیت می‌کردند که این رقم در ۲ سال گذشته با عملکرد و حمایت دولت به بیش از ۱۰ هزار واحد رسید که نشان دهنده رویکرد دولت در جهش تولید و توجه به بخش خصوصی است

وی با اشاره به بازدید که از کارخانه تراکتورسازی تبریز انجام داد، تصریح کرد: طبق آماری که در این بازدید انجام شد، تولیدات این کارخانه نسبت به سال‌های ۹۸ تا ۱۴۰۰ در قطعات مختلف چندبرابر افزایش یافته که گویای این واقعیت است که رشد تولید در ۲ سال اخیر برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب محقق شده است.

نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی درباره اینکه چگونه می‌توان از امکانات و ظرفیت مجلس برای تحقق فرمایشات رهبری استفاده کرد، توضیح داد: مجلس یازدهم در چهار سال گذشته قانون‌های مهمی مانند قانون جهش تولید دانش بنیان، قانون مالیات بر عایدی سرمایه، قانون اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم، قانون جهش تولید مسکن و دیگر قوانین مرتبط با مردم و تولید را مصوب کرد و مجلس دوازدهم باید این مسیر را ادامه دهد و دولت نیز با اجرای قوانین مهم، در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب گام بردارد.

ساردویی با بیان اینکه مردم در ۴۵ سال گذشته ثابت کردند هرجا به میدان آمدند موجب موفقیت شد، تصریح کرد: انقلاب، جنگ تحمیلی، حضور در صحنه‌ها در بزنگاه‌های تاریخی از جمله جلوه‌های مهم حضور مردم در میدان است که این حضور همیشه به طعم شیرین موفقیت و پیروزی ختم شده است و در این مقطع هم باید کار را به مردم سپرد که قطعا نتیجه خواهد داد.

وی با بیان اینکه تثبیت نرخ ارز و مشارکت بانک‌ها در تولید، منویات رهبر معظم انقلاب برای رشد و توسعه کشور با مشارکت مردم را محقق خواهد کرد، گفت: برای اینکه این روند رو به رشد در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه داشته باشد، ضروری است بانک‌ها از تولیدکنندگان حمایت فعال داشته و تسهیلات لازم را به آنها پرداخت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت
  • آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • (ویدیو) آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • ورود PSG: رقابت با آرسنال و سیتی برای ستاره برزیلی
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد